woensdag 15 april 2015

Voorjaarskriebels

Met de komst van de lente beginnen ook de opruimkriebels bij veel mensen. Geef je interieur weer eens een opfrisbeurt. Begin bij de kleur, ga voor zachte pasteltinten dit seizoen!

Begin bij de basis en kies een goede kleur voor op de wanden.Vandaar uit ga je verder met de aankleding van je interieur. Ik ben dol op de Carte Colori Vintage Ashes lijn, vooral de kleuren Eucalyptus en Pellicia trekken mijn aandacht.Je hoeft niet veel te veranderen om lente in je huis te brengen. Door kleuren van de kussens te veranderen. Winterse bont eruit en fris linnen erin. Mooie kaarsen en bloemen in pasteltinten.  Vaasjes op een plateau met fris groen erin. Kies een paar kleuren uit die je aanspreken en houd het bij 2 tot 3 kleuren die je afstemt op de basiskleur van je interieur. Ga daar mee aan de slag!  Als het maar in dezelfde kleurenrange zit dan kun je mixen en matchen. Ik houd het zelf graag rustig door alles in dezelfde kleurschakering te houden en gebruik te maken van verschillende materialen.

Ook mooi als accent in je interieur is de nieuwe lampencollectie Echell├ęs van Duran Lighting & Interiors. Prachtige zachte poederige tinten!

Of maak een mooie pot op met lentegroen. De paasdecoratie eruit en fris lentegroen erin!


En natuurlijk hoef je de pasteltinten niet te beperken tot je interieur! Mooie voorjaarscollectie gezien bij Donna Donna in Rhoon. De ton-sur-ton tinten, de kalkkleuren en sleetse kleuren zijn al jarenlang mijn favorieten en bepalen grotendeels mijn garderobe.


Voor kijk voor meer inspiratie ook eens op onze website, Facebook, Pinterest of kom langs in onze showroom! Geniet van de lente!

1 opmerking:

  1. Leuk hoor, ik houd ook van een sober interieur, maar wel met wat sleetse tinten erin. En dat mag in de lente en zomer iets meer zijn dan in de herfst en winter, wat mij betreft.
    Ik vind de verschoten groene en roze tinten het mooist! Maar het geheel moet wel sober blijven en geen potpourri van kleuren worden. De Carte Colori tinten zijn heel mooi; ben ik fan van.
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen